Schouder Wrap Hot/Cold Pack

ArtikelnummerSchouder Wrap Hot/Cold Pack
Gratis verzending!

Deze wrap is ontworpen om comfortabel rondom de nek, schouders en bovenrug te dragen. De Nature Creation's Schouder Hittekussen Wrap gebruiken is een effectieve manier van natuurlijke pijnverlichting .  Hij kan zowel warm als koud gebruikt worden om spierpijn en stijfheid in nek, schouders en bovenrug te verminderen. Je kunt het ook gebruiken om lichte hoofdpijn te verzachten of zwellingen te verkleinen. Bovenal stimuleert de wrap spierontspanning.

De Schouder Wrap is gevuld met onze mix van 100% natuurlijke kruiden. Deze mix zorgt in tegenstelling tot een normale hot/cold pack ook voor een hartverwarmende en verzachtende aroma. Door deze aroma wordt je tegelijkertijd ook van stress en spanningen verlost.

Gebruik warm/vochtig om:

Gebruik koud om:

Spierpijnen te verzachten

Pijn veroorzaakt door blessures te verminderen

Gewrichtspijnen te verminderen

Lichte hoofdpijn te verzachten

Brandwonden en kneuzingen te verminderen

Spieren te ontspannen

Zwellingen en koorts te verminderen

De verzachtende aroma helpt daarnaast ook nog eens om u heerlijk te ontspannen en de stress uit uw lichaam en geest te laten verdwijnen.


Specificaties:

Afmetingen: Ongeveer 46cm x 28cm x 3cm

Toepassingen: Warm, Vochtig, Koud.

Materiaal: 100% Katoen.

Gevuld met de volgende ingrediënten: Kamille, Kaneel, Limoengras, Pepermunt, Rozemarijn, Munt, Duizendblad, Krulzuring, Schietwilg, Lijnzaad, en Tarwe.


Made in USA 

De voordelen van de beschermhoes:

Verleng het leven van uw Schouder Wrap door de Fleece Beschermhoes te gebruiken.

Beschermt de pack tegen vuil en dagelijkse slijtage.

Behoudt de warmte en de natuurlijke vochtigheid die optreedt tijdens het opwarmen langer .

Doordat hij van fleece is gemaakt voelt de hoes comfortabel en knus aan.

Schoonmaken is gemakkelijk: de beschermhoes kan in de wasmachine gewassen worden


Gebruiksaanwijzing:

Gebruik de Schouder Wrapv oor verlichting op het gewenste gebied. Gebruik het niet direct op de huid. Herhaal waar nodig, 10-30 minuten gebruik is aanbevolen. Wees voorzichtig wanneer u het op gevoelige delen van uw lichaam gebruikt. Bij gebruik door kinderen is toezicht van een volwassene aanbevolen.


Gebruik als Hot Pack: Voordat u gaat verhitten dient u alle papier, nietjes en plastic verpakking te verwijderen. Vouw de pack doormidden en zorg dat het klittenband tussen de twee helfden van de pack in zit. Warm het in de magentron ongeveer 1,5 minuut op. Als de pack dan niet warm genoeg is kunt u 15 seconden langer verwarmen. Als de magnetron niet over een draaischijf beschikt dient u halverwege de pack om te draaien. Wanneer u direct na gebruik de pack nogmaals wilt gebruiken moet u het opnieuw verwarmen in ongeveer 45 seconden. Pas op dat u de pack niet laat oververhitten.


Voor Vochtige Warmte: Voordat u gaat verwarmen bevochtigt u de stof licht met water. Maak het product niet te nat. Niet weken en zorg dat de kruiden niet nat worden.

Gebruiken als Cold Pack: Om de pack effectief koud te gebruiken, doet u de pack in een plastic afsluitbare zak en stopt u de zak voor één à twee uur in de vriezer. 

Opbergen: Als u  de pack niet gebruikt kunt u het in een plastic afsluitbare zak doen en stopt u dat in de vriezer. Voordat u de pack voor de eerste keer invriest moet u het in de magnetron op de hoogste stand één minuut lang opwarmen. Bewaar het daarna, zoals hierboven vermeld is, in de vriezer.

Schoonmaken: Neem het product af met een vochtige doek.

Wees voorzichtig: Niet innemen. Gebruik zoals in de gebruiksaanwijzingen is voorgeschreven. 

Bij-effecten kunnen optreden wanneer u allergisch bent voor één van de ingrediënten. Wanneer u dit merkt, dient u onmiddelijk te stoppen met gebruik van de pack.

Laat het product niet overhitten - Dit kan schroeiingen veroorzaken en beschadigt het product.

Doordrenk het product niet. Laat het niet weken en zorg dat de kruiden niet nat worden.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste spannende speeltjes en scherpe aanbiedingen!