SensaCare® Relief Knie & Elleboog Bandage

ArtikelnummerSensaCare® Relief Knie & Elleboog Bandage
Gratis verzending!

Excuses, momenteel uitverkocht

Ontlast de gewrichten, pezen en spieren rond je knie en elleboog met de SensaCare ® Relief Knie & Elleboog Pack. Het is herbruikbaar en kan worden gebruikt voor zowel warmte therapie als koude therapie. De 2 elastische klittenbanden zitten stevig, waardoor vrij bewegen makkelijk verloopt. Het bevat een 100% natuurlijke mix van kruiden en granen die een kalmerend aroma creëert wat helpt bij het ontspannen en helpt stress verminderen.

Functies:

Premium formule (50% actievere kruiden) - vergroot de potentie van het product, versterkt de aroma en duurzaamheid.

Ontworpen om gemakkelijk rondom de knieën en ellebogen gewrichten te plaatsen. Garantie voor optimale therapeutische voordelen.

Elastische klittenbanden zitten stevig, waardoor vrij bewegen makkelijk verloopt.

Kan gebruikt worden voor hete, vochtige en koude therapie.

Bevat 100% natuurlijke ingrediënten.

 

VERWARM in de magnetron voor:

Ontlasting pijnlijke pezen en gewrichten.

Verlichting spierpijn.

Vermindering stijve gewrichten.

Het bevorderen van algehele ontspanning.    

     

KOEL in de vriezer voor:

Ontlasting pijnlijke gewrichten en pezen.

Verlichting pijnlijke spieren.

Ontlasting kleine brandwonden en kneuzingen.

Vermindering zwelling en koorts.

 

Specificatie:

Grootte van het product: ongeveer 23cm x 21cm x 3cm

Toepassingen: Warm / vochtig / koud.

Materiaal / Stof: 100% Katoen - Corduroy.

Ingrediënten: Kamille, Kaneel, Lemongrass, Pepermunt, Rozemarijn, Spearmint, Duizendblad, White Willow, lijnzaad en tarwe.

Premium formule: 50% actievere kruiden.


Made in USA

Instructies


Verwijder het papier en plastic uit het Sensacare ® Knie & Elleboog Pack. Verwarm of koel het product volgens de volgende instructies, afhankelijk van uw voorkeur. Breng de Knie & Elleboog Pack op het gewenste gebied voor verlichting. Aanbevolen duur voor elke toepassing is 10-30 minuten . Herhalen indien nodig. Wees voorzichtig bij het aanbrengen van de gevoelige delen van het lichaam.


Voor Warmte Therapie: Voordat u de Sensacare Pack gaat verwarmen, zorg ervoor dat de klittenband verscholen zit in het pak. Verwarm de Sensacare Pack in de magnetron gedurende 1 minuut. Als de magnetron niet over een draaitafel beschikt, draai dan de Sensacare Pack halverwege het verwarmen om. Indien de Sensacare Pack niet warm genoeg word, verwarm deze dan nog eens 20 seconden. Hergebruiken na het aanbrengen is mogelijk: verwarm gedurende 45 seconden. Gebruik het product niet als het overhit is.

Voor Vochtige Therapie: Dep voorafgaand aan het verwarmen van de Sensacare Pack de katoenen stof lichtjes met water. Niet weken of de kruiden nat maken.

Voor Koude Therapie: Plaats de Sensacare Pack in een plastic afsluitbare zak en zet deze in de vriezer gedurende 1 tot 2 uur.

Opslag: Om de kruiden vers te houden, moet de Sensacare ® Knie & Elleboog Pack altijd worden opgeslagen in de vriezer. Verwarm voorafgaand aan de eerste opslag de Sensacare Pack in de magnetron gedurende 40 seconden. Plaats de Sensacare Pack in een plastic afsluitbare zak en zet deze in de vriezer.

WAARSCHUWING: LEES alle instructies en waarschuwingen voor het gebruik van dit product. PRODUCT MOET OP DE JUISTE MANIER GEBRUIKT WORDEN OM HET RISICO VAN BRANDWONDEN, BRAND EN PERSOONLIJK LETSEL TE MINIMALISEREN. 


Gebruik alleen zoals aangegeven. Alleen voor extern gebruik.

Gebruik het product niet als het overhit is- Oververhitting zal brandwonden veroorzaken.    

Zorg ervoor dat uw magnetron schoon is- eerdere lekkages kan brandwonden of ontsteking veroorzaken.

Niet bestemd voor gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar of op huisdieren. Voor kinderen ouder dan 12, wordt toezicht van een volwassene geadviseerd en test altijd op volwassen vóór gebruik.

Bijwerkingen kunnen optreden bij mensen met allergie voor de inhoud van de ingrediënten. Als er allergieën optreden, stop dan onmiddellijk.


Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste spannende speeltjes en scherpe aanbiedingen!