SensaCare® Relief Kruiden Kussen

ArtikelnummerSensaCare® Relief Kruiden Kussen
Gratis verzending!

Verlicht pijnlijke spieren en gewrichten pijn rond je lichaam met SensaCare ® Relief Basic Herb Pack. Het is herbruikbaar en kan worden gebruikt voor warmtetherapie en ook voor koude therapie. Het bevat een 100% natuurlijke mix van kruiden en granen. De kalmerende geur bevordert ontspanning ,verlicht spanningen en vermindert stress.


Kenmerken:

Premium formule (50% actiever kruiden) vergroot de potentie van het product, aroma sterkte en duurzaamheid..

Ontworpen om gemakkelijk rondom gewrichten en spieren te dragen en daardoor verzekerd van optimale therapeutische voordelen. Kan gebruikt worden voor hete, vochtige en koude therapie.

Bevat 100% natuurlijke ingrediënten.


Verwarm in de magnetron, om:

Spierpijn en pijn te verlichten.

Verlichten van lichte pijn in de gewrichten.

Verminderen van verstijfde spieren.

Bevorderen van de algehele ontspanning.     


Bevries in de vriezer, om:

Pijn als gevolg van gewonde spieren verlichten.

Verlichten van pezen - en gewrichtenpijn.

Verlichten kleine brandwonden en kneuzingen.

Verminderen zwelling en koorts.


 

Specificaties:

Productgrootte: Ongeveer 30cm x 15cm x 2cm

Toepassing: Warm / Vochtig / Koud

Materiaal/ Fabricage: 100% Katoen - Corduroy.

Gevuld met de volgende ingrediënten: Kamille, Kaneel, Limoengras, Pepermunt, Rozemarijn, Munt, Duizendblad, Schietwilg, lijnzaad, en tarwe.

Premium Formule: 50% meer actieve kruiden.


Made in USA

Instructies

Verwijder het papier en plastic verpakkingen van het Sensacare ® Basic Herb Pack. Verwarm of bevries het product volgens de volgende instructies, afhankelijk van voorkeurstoepassing. Breng de Basic Herb Pack aan op het gewenste gebied. Aanbevolen duur voor elke toepassing is 10-30 minuten. Herhalen als nodig is. Wees voorzichtig bij het aanbrengen op de gevoelige delen van het lichaam.

 


Voor warmtetherapie: Verwarm de wrap in de magnetron gedurende 1 minuut. Als de magnetron niet over een draaitafel beschikt, zet dan de wrap halverwege. Als de wrap wordt niet warm genoeg, warm dan nog 15 seconden op. Hergebruiken na toepassing, verwarm gedurende 30 seconden.


Gebruik het product niet oververhit.


Voor vochtige warmte: Besprenkel de katoenen stof lichtjes met water, voorafgaand aan het verwarmen van de wrap, Niet weken, dan worden de kruiden nat.


Voor Koude Therapie: Plaats de wikkel in een plastic afsluitbare zak en zet in de vriezer gedurende 1 tot 2 uur.


Bewaren: Om de kruiden vers te houden, moeten de Sensacare ® Basic Herb Pack's altijd worden opgeslagen in de vriezer. Voorafgaand aan de eerste keer,  moet u de wrap 40 seconden in de magnetron verwarme. Plaats de wrap in een plastic afsluitbare zak en zet in de vriezer. 


WAARSCHUWINGEN: VOORDAT U GEBRUIK MAAKT VAN HET PRODUCT DIENT U EERST DE WAARSCHUWINGEN EN GEBRUIKSAANWIJZING TE LEZEN. DIT PRODUCT MOET GEBRUIKT WORDEN VOLGENS DE GEBRUIKSAANWIJZIGEN, ANDERS BESTAAT ER HET HET RISICO VAN BRANDWONDEN, BRAND EN/OF PERSOONLIJK LETSEL 


Gebruik het alleen zoals aangegeven. Alleen voor extern gebruik.

Gebruik het product niet oververhit - Oververhitting kan brandwonden veroorzaken en kan het product verbranden.

Zorg voor een schone magentron - eerdere lekkages kunnen brandwonden of ontsteking veroorzaken.

Niet bedoeld voor gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar of bij huisdieren. Voor kinderen ouder dan 12, wordt toezicht van een volwassene geadviseerd en test altijd op een volwassene vóór gebruik..

Bijwerkingen kunnen optreden bij mensen met allergie voor de ingrediënten. Als allergieën optreden, stop dan onmiddellijk met het gebruik.


Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste spannende speeltjes en scherpe aanbiedingen!