Retourinformatie

De wettelijke bedenktijd waarbinnen u uw aankoop kunt retourneren is veertien werkdagen. Weekends en feestdagen tellen dus niet mee.


De bedenktijd gaat in op het moment dat u de bestelling heeft ontvangen.


De koop is ontbonden op het moment dat u heeft laten weten dat u van de koop af wil. Dit kan bijvoorbeeld met e-mail of met een brief. 


Ontbindt u de koop? Dan moet u het product wel terugsturen. De kosten hiervan zijn voor uw rekening.


U ontvangt na retourontvangst binnen 10 dagen uw aankoopbedrag retour. Wanneer u verzendkosten bij de aankoop heeft betaald, betalen we die uiteraard ook terug.


Het retourzenden van goederen gaat op uw verantwoording. U bent uiteraard verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten of transportschade.


Het retourzenden dient te geschieden in de fabrieksverpakking inclusief alle bijgeleverde onderdelen en gebruiksaanwijzingen. Zoals u het heeft ontvangen, ontvangen wij het graag retour. Dit voorkomt onnodige kosten en transportschade's. 


Voorzie uw retourzending van uw naam - adres en rekeningnummer.


Uiteraard vinden wij het prettig om van te voren van u te horen dat er goederen retour komen. Wij kunnen dan controleren of het pakket ons ook bereikt. We kunnen u eventueel tijdig melden dat we het nog niet hebben ontvangen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste spannende speeltjes en scherpe aanbiedingen!