SensaCare® Relief Boven Lichaam Hot/Cold Pack

ArtikelnummerSensaCare® Relief Boven Lichaam Hot/Cold Pack
Gratis verzending!

Verlicht pijnlijke spieren en gewrichten rond je schouder, nek, borst en bovenrug met SensaCare ® Relief Upper Body Wrap. Het is herbruikbaar en kan worden gebruikt voor zowel warmte therapie als koude therapie. Het bevat een 100% natuurlijke mix van kruiden en granen die een kalmerende geur creëert en bevordert ontspanning. Het verlicht spanningen en vermindert stress.

Functies:

Premium formule (50% actievere kruiden) - vergroot de potentie van het product, versterkt de aroma en duurzaamheid.

Ontworpen om te voldoen rondom de schouders en nek, bovenrug en borst. Garantie voor optimale therapeutische voordelen.

Superieure warmte & kou retentie.

Kan gebruikt worden voor hete, vochtige en koude therapie.

Bevat 100% natuurlijke ingrediënten.

 

VERWARM in de magnetron voor:

Ontlasting spierpijn.

Vermindering lichte pijn in de gewrichten.

Ontlasting lichte hoofdpijn.

Het bevorderen van algehele ontspanning    

     

KOEL in de vriezer voor:

Verlichting pijnlijke spieren.

Ontlasting lichte hoofdpijn.

Ontlasting kleine brandwonden en kneuzingen.

Vermindering zwelling en koorts.

Specificaties:


Grootte van het product: Circa 46cm x 28cm x 3cm

Toepassingen: Warm / vochtig / koud.

Materiaal / Stof: 100% Katoen - Corduroy.

Ingrediënten: Kamille, Kaneel, Lemongrass, Pepermunt, Rozemarijn, Spearmint, Duizendblad, White Willow, lijnzaad en tarwe.

Premium formule: 50% actiever kruiden.


Instructies


Verwijder het papier en plastic uit de SensaCare ® Upper Body Wrap. Verwarm of bevries het product volgens de volgende instructies, afhankelijk van uw voorkeur. Breng de Upper Body Wrap op het gewenste gebied voor verlichting. Aanbevolen duur voor elke toepassing is 10-30 minuten. Herhalen indien nodig. Wees voorzichtig bij het aanbrengen van de gevoelige delen van het lichaam.


Voor Warmte Therapie: Verwarm de Body Wrap in de magnetron gedurende 1,5 minuut. Als de magnetron niet over een draaitafel beschikt, draai dan de Body Wrap halverwege het verwarmen om. Als de Body Wrap niet warm genoeg wordt, verwarm dan nog 15 seconden. Hergebruiken na het aanbrengen is mogelijk: verwarm dan nog gedurende 45 seconden. Gebruik het product niet als het overhit is.


Voor Vochtige Therapie: Dep voorafgaand aan het verwarmen van de Body Wrap de katoenen stof lichtjes met water. Niet weken of de kruiden nat maken.


Voor Koude Therapie: Plaats de Body Wrap in een plastic afsluitbare zak en zet deze in de vriezer gedurende 1 tot 2 uur.


Opslag: Om de kruiden vers te houden, moet de SensaCare ® Upper Body Wrap altijd worden opgeslagen in de vriezer. Verwarm voorafgaand aan de eerste opslag de Body Wrap in de magnetron gedurende 40 seconden. Plaats de Body Wrap in een plastic afsluitbare zak en zet deze in de vriezer.


WAARSCHUWING: LEES alle instructies en waarschuwingen voor het gebruik van dit product. PRODUCT MOET OP DE JUISTE MANIER GEBRUIKT WORDEN OM HET RISICO VAN BRANDWONDEN , BRAND EN PERSOONLIJK LETSEL TE MINIMALISEREN 


Gebruik alleen zoals aangegeven. Alleen voor extern gebruik.

Gebruik het product niet als het overhit is- Oververhitting zal brandwonden veroorzaken.    

Zorg ervoor dat uw magnetron schoon is- eerdere lekkages kan brandwonden of ontsteking veroorzaken.

Niet bestemd voor gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar of op huisdieren. Voor kinderen ouder dan 12, wordt toezicht van een volwassene geadviseerd en test altijd op volwassen vóór gebruik.

Bijwerkingen kunnen optreden bij mensen met allergie voor de inhoud van de ingrediënten. Als er allergieën optreden, stop dan onmiddellijk.


Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste spannende speeltjes en scherpe aanbiedingen!