SensaCare® Relief Wervelkolom & Rug Hot/Cold pack

ArtikelnummerSensaCare® Relief Wervelkolom & Rug Hot/Cold pack
Gratis verzending!

Verlicht pijnlijke spieren en gewrichten rond het bovenste en onderste gedeelte van de rug met SensaCare ® Relief Spine & Back Pack. Het is herbruikbaar en kan worden gebruikt voor warmtetherapie en koude therapie. Het bevat een 100% natuurlijke mix van kruiden en granen die een kalmerende geur creëert. Tevens bevorderd het de ontspanning, verlicht het spanning en vermindert stress.


Functies:

Premium formule (50% actievere kruiden) - vergroot de potentie van het product, versterkt aroma en duurzaamheid.

Ontworpen om te voldoen rondom het bovenste en onderste gedeelte van de rug (langs de wervelkolom) en het verzekeren van optimale therapeutische voordelen.

Elastische klittenband zit stevig, waardoor vrij bewegen makkelijk is.

Kan gebruikt worden voor hete, vochtige en koude therapie.

Bevat 100% natuurlijke ingrediënten.

 


VERWARM in de magnetron voor:

Ontlasting rugspieren en rugpijn.

Verlichting gewrichtspijn langs de ruggengraat.

Vermindering stijfheid.

Het bevorderen van algehele ontspanning.    

     

KOEL in de vriezer voor:Verlichting spierpijn.

Ontlasting pijnlijke pezen en gewrichten.

Ontlasting kleine brandwonden en kneuzingen.

Vermindering zwellingen en koorts.


Specificaties:

Grootte van het product: Circa 42cm x 20cm x 3cm

Toepassingen: Warm / vochtig / koud.

Materiaal / Stof: 100% Katoen - Corduroy.

Ingrediënten: Kamille, Kaneel, Lemongrass, Pepermunt, Rozemarijn, Spearmint, Duizendblad, White Willow, lijnzaad en tarwe.

Premium formule: 50% actievere kruiden.

Made in USA Instructies

Verwijder het papier en plastic uit het Sensacare ® Spine & Back Pack. Verwarm of koel het product volgens de volgende instructies, afhankelijk van uw voorkeur. Breng het Spine & Back Pack op het gewenste gebied voor verlichting. Aanbevolen duur voor elke toepassing is 10-30 minuten. Herhalen indien nodig. Wees voorzichtig bij het aanbrengen van de gevoelige delen van het lichaam.


Voor Warmte Therapie: Voor het verwarmen, vouw het Spine & Back Pack in het midden en zorg ervoor dat het klittenband verscholen zit tussen het pak. Verwarm de wikkel in de magnetron gedurende 1,5 minuut. Als de magnetron niet over een draaitafel beschikt, draai de wikkel dan halverwege het verwarmen om. Indien de wikkel niet warm genoeg wordt, verwarm het dan nog eens 20 seconden. Voor hergebruik na het aanbrengen, verwarm gedurende 45 seconden. Gebruik het product niet als het overhit is.


Voor Vochtige Therapie: Dep voorafgaand aan het verwarmen van de wikkel de katoenen stof lichtjes met water. Niet weken of de kruiden nat maken.


Voor Koude Therapie: Plaats de wikkel in een plastic afsluitbare zak en zet in de vriezer gedurende 1 tot 2 uur.


Opslag: Om de kruiden vers te houden, moeten de Sensacare ® Spine & Back Pack altijd worden opgeslagen in de vriezer. Verwarm voorafgaand aan de eerste opslag de wikkel in de magnetron voor 40 seconden. Plaats de wikkel in een plastic afsluitbare zak en zet deze in de vriezer.


WAARSCHUWING: LEES alle instructies en waarschuwingen voor het gebruik van dit product. PRODUCT MOET OP DE JUISTE MANIER GEBRUIKT WORDEN OM HET RISICO VAN BRANDWONDEN , BRAND EN PERSOONLIJK LETSEL TE MINIMALISEREN

 

Gebruik alleen zoals aangegeven. Alleen voor extern gebruik.

Gebruik het product niet als het overhit is- Oververhitting zal brandwonden veroorzaken.    

Zorg ervoor dat uw magnetron schoon is- eerdere lekkages kan brandwonden of ontsteking veroorzaken.

Niet bestemd voor gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar of op huisdieren. Voor kinderen ouder dan 12, wordt toezicht van een volwassene geadviseerd en test altijd op volwassen vóór gebruik.

Bijwerkingen kunnen optreden bij mensen met allergie voor de inhoud van de ingrediënten. Als er allergieën optreden, stop dan onmiddellijk.


Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste spannende speeltjes en scherpe aanbiedingen!